21 de setembre de 2020 21/9/20

El pont de Pasqua portarà temperatures tranquil·les en quasi tota la Comunitat Valenciana

El pont de Pasqua portarà temperatures tranquil·les en quasi tota la Comunitat Valenciana - (foto 1)

    El temps tranquil i primaveral amb predomini dels cels lliures seguirà sent el predominant en quasi tota la Comunitat Valenciana de cara als pròxims dies. No obstant açò, hui dissabte s'espera una lleugera baixada de les temperatures, especialment en les comarques del sud de la regió, així com alguns ruixats aïllats en el nord i a l'interior de la província de Castelló, en zones com la comarca dels Ports, una de les més visites en aquests dies de Setmana Santa.

    De cara al diumenge desapareixerà la possibilitat de pluges i les temperatures agradables es mantindran en tot el territori valencià. El dilluns de Pasqua el panorama serà igualment estable i no s'esperen fenòmens meteorològics de rellevància. D'esta manera, les temperatures afavoriran la bona campanya turística que està registrant la Comunitat Valenciana en aquesta Setmana Santa i en el dilluns de Pasqua.

    Així mateix, cal recordar les restriccions vigents en algunes zones pel que fa a les cremes agrícoles i la necessària precaució a l'hora de celebrar barbacoes i menjars en les zones de muntanya que estos dies es troben fortament visitades per centenars de ciutadans de diferents municipis.

    Pujar