3 de desembre de 2020 3/12/20

Un pont d'octubre passat per aigua

Un pont d'octubre passat per aigua - (foto 1)
  • Consulta la previsió meteorològica per als pròxims dies

El primer gran pont després de les vacances d'estiu ja ha arribat. El pont d'octubre arriba amb una realitat diferent a la que estem acostumats, però no per això falten ganes de gaudir-ho les quals podrien veure's entelades per la previsió meteorològica.

Segons apunten des de l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), els pròxims dies estaran marcats per les precipitacions que seran generalment ocasionals encara que no es descarta que evolucionen a localment fortes en alguns punts.

De cara al dia gran de la Comunitat Valenciana, els cels començaran el dia nuvolosos especialment en el nord de Castelló on no es descarta algun ruixat aïllat a la vesprada. Respecte a les temperatures, s'espera una lleugera pujada dels valors màxims.

Ja el dissabte, les precipitacions agafaran forma i afectaran a tota la meitat nord de la Comunitat sent especialment persistents en les zones de l'interior. A més, els termòmetres aniran en descens deixant mínimes de 16 graus.

Les grans precipitacions arribaran durant la jornada del diumenge. AEMET apunta a precipitacions localment fortes i persistents en punts de la província de València, el nord d'Alacant i el sud de Castelló. Serà durant la primera meitat del dia i s'espera que remeten a la vesprada.

Quant als termòmetres, en aquest pont d'Octubre els valors seran baixos amb una notable caiguda de les màximes. Per províncies, i de mitjana, s'esperen els següents valors: a València màximes de 21 graus i mínimes *de14; a Castelló 23 de màxima i mínimes de 12 ; i a Alacant s'aconseguiren els 22 graus i les mínimes seran de 14.

Pujar