4 d’abril de 2020 4/4/20

La zona sud de La Pobla de Vallbona estrena parc biosaludable dins les inversions participatives

La zona sud de La Pobla de Vallbona estrena parc biosaludable dins les inversions participatives - (foto 1)

    Les urbanitzacions de la Quatre Vents, Camp de Túria i Sant Sebastià estrenen dispositius biosaludables als parcs públics. Les obres s’han fet a càrrec de les inversions participatives de la zona sud a proposta de les associacions veïnals i després de resultar els projectes més votats.

    En la urbanització Quatre Vents s’han instal·lat diferents màquines biosaludables per millorar un parc que l’any passat ja va ser remodelada amb la col·locació d’una pèrgola dins les inversions participatives. En Camp de Túria, junt a les instal·lacions esportives, s’ha formigonat i cobert amb cautxú la pista de petanca per convertir-la en un espai de calestenia per a joves i maquinaria esportiva per a persones majors. Per últim, a la urbanització Sant Sebastià s’han col·locat diferents màquines esportives per a persones majors.

    La inversió econòmica en la zona sud ha estat de 25.000 euros, del total de 200.000 euros que es destinen a les set àrees en que s’ha dividit les inversions participatives de la localitat i que es repartixen en funció del número d’habitants.

    Dissabte passat, l’Ajuntament i les associacions de veïns de Camp de Túria i Quatre Vents han visitat les instal·lacions. El regidor de Participació Ciutadana els ha agraït la implicació que tenen en fer propostes i els ha recordat que esta és una manera “de vore que els impostos que paguem els veïns tenen una repercussió directa en la millora de la qualitat de vida dels barris i dels veïns de la localitat” i els ha animat a participar de nou en les inversions participatives de 2020.

    Pujar