5 d’agost de 2020 5/8/20

Serveis Socials incorpora atenció psicològica

Serveis Socials incorpora atenció psicològica - (foto 1)

  La Pobla de Vallbona ha incorporat una psicòloga per a les persones que s'atenen a través del departament de Serveis Socials. D'esta manera es complementa l'atenció que es presta per part de les treballadores socials en poder atendre, en coordinació amb l’agent d’igualtat, a les víctimes de violència de gènere i donar-los assessorament. A més es podrà tractar a les persones derivades pel tècnic de conductes addictives.

  La incorporació d'una psicòloga forma part de l'increment de la plantilla que està portant a terme el departament de Serveis Socials de la Pobla de Vallbona. En esta línia s'ha ampliat també l'atenció en dependència que passa d'una persona a temps parcial a un tècnic a jornada completa i un a mitja jornada, un increment que la regidora de Diversitat Funcional i Dependència, Beatriu Palmero, considera «fruit de la sensibilitat centrada en les persones del govern del canvi i que reverteix en una millor qualitat dels serveis per als nostres veïns».

  L'equip d'atenció de Serveis Socials i Dependència el conformen en l'actualitat cinc tècnics especialitzats en atenció a menors i família, «dona, grups minoritaris, majors, coordinació i orientació. Des de l'inici de legislatura, el personal dedicat a serveis socials ha passat d'una a cinc tècniques el que ens permet oferir un servei adequat per a una població de 24,000 persones» ha posat de relleu la regidora de Serveis Socials, Regina Llavata, que ha afegit que «amb esta nova plantilla el departament de Serveis Socials ha deixat de ser un espai de tramitació de subvencions per a poder prestar ajuda en diferents línies i oferir atenció i programes personalitzats».

  L'Ajuntament està elaborant la borsa de treball per a cobrir dos places de nova creació d'educador social. Actualment hi ha prop de 400 famílies que reben assistència del departament social de la Pobla.

   

  Pujar