elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Pobla de Vallbona rebrà les finals dels JECV d’escala i corda Individual

La Pobla de Vallbona rebrà les finals dels JECV d’escala i corda Individual
  • Dilluns, dimarts i dimecres se disputaran les partides definitives en totes les categories

MÉS FOTOS
La Pobla de Vallbona rebrà les finals dels JECV d’escala i corda Individual - (foto 2)
La Pobla de Vallbona rebrà les finals dels JECV d’escala i corda Individual - (foto 3)

Els Jocs Esportius d’escala i corda Individual jugaran la fase final autonòmica la pròxima setmana. Dilluns de vesprada, a partir de les 17 hores, se celebraran les partides corresponents a la categoria juvenil, que serà intermunicipal. Aurelio de Benissa, Jaume de Meliana, Pere de Massamagrell i Jesús de Massalfassar lluitaran entre ells en enfrontaments individuals per dilucidar el campió intermunicipal.

Ja el dimarts, se celebraran les finals autonòmiques de les categories benjamí i cadet. Els cadets obriran la vesprada, amb les partides entre David de El Genovés, Darío de El Genovés, Alberto d’Onda i Joan de Benissa. A partir de les 19:15 se jugarà la categoria benjamí on disputaran les finals Arnau de Beniarbeig-El Verger, Iker de Torrent, Roc d’Onda i Alex de Massamagrell.

El dimecres es tancaran les finals autonòmiques amb les partides definitives de les categories aleví i infantil. En alevins, David de La Baronia, Erik d’Ontinyent, Dídac d’Ondara i Víctor d’Almenara seran els finalistes. S’amidaran entre ells en partides des de les 17 hores fins les 19:15 hores.

Per concloure les finals, se celebrarà la categoria infantil, a continuació del lliurament de medalles dels alevins. Lucas de Massamagrell, Ferran de Beniparrell i Salva d’Onda esperen al quart contendent per a les finals, que eixirà de l’enfrontament entre Quico de l’escola de Sella-Relleu i Gonzalo de Petrer.

Quan finalitze cada categoria, tindrà lloc el lliurament de premis i medalles a tots els guanyadores i integrants del pòdium. 

 

Pujar