28 de novembre de 2020 28/11/20

La Pobla de Vallbona és el millor club de la història del One Wall Masculí

La Pobla de Vallbona és el millor club de la història del One Wall Masculí - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La Pobla de Vallbona és el millor club de la història del One Wall Masculí - (foto 2)

  En aquesta moderna modalitat de pilota a mà a paret, es distingeixen dos campionats de clubs autonòmics, com són el de parelles i l'individual. El campionat de parelles s'ha disputat un total de quatre edicions, en la seua primera edició del 2012, es va proclamar campió el club de la Pobla de Vallbona format per Pascual i Pepet, que van guanyar al club de Meliana amb Víctor i Adrián. En la segona edició del 2016, guanya el títol de campió el club de Parcent format per Ángel i Saxa, que van guanyar en la final a Tavernes Blanques amb José Ramón i Juan. La tercera edició va ser en 2017, en la qual la Pobla de Vallbona va aconseguir el seu segon títol amb Pascual i Pablo S. que es van imposar a l'equip de Tavernes Blanques format per Mario i Albert. Mentre que en la seua última edició, es van proclamar campions l'equip d'Onda amb Diego i Juan, que es van imposar a Tavernes Blanques amb Mario i Albert.

  Pel que respecta al campionat autonòmic de One Wall Individual, s'ha celebrat un total de 8 edicions, en les quals apareix com el gran dominador de la modalitat Pascual Balaguer del CPV Pobla Vallbona, ja que ha sigut campió en 4 ocasions, en 2013, 2014, 2015 i 2017, a més de quedar subcampió en altres dos ocasions, en 2011 i en 2016. En segon lloc, apareix Pablo Salvador del CPV Borbotó, ja que es va proclamar campió en 2016 i en 2018, a més en 2014 també va aconseguir ser subcampió. Mentre que, Vicent Arnau del CPV Moncofa en 2011 i Albert del CPV Tavernes Blanques en 2019 són els altres dos jugadors que han aconseguit aquest campionat, a més Albert també va ser subcampió en 2018.

  Si analitzem tant el campionat de parelles com l'individual, es pot concloure que el club de la Pobla de Vallbona és el més llorejat en la modalitat de One Wall masculí. També hi ha destacar a les localitats de Borbotó i Tavernes Blanques que durant aquests anys han sigut seu de les competicions d'aquesta modalitat, col·laborant intensament amb la Federació de Pilota Valenciana.

  Pujar