17 de gener de 2020 17/1/20

La Pobla de Vallbona lliura els Premis Literaris Teodor Llorente

La Pobla de Vallbona lliura els Premis Literaris Teodor Llorente - (foto 1)

  Josep Lluís Roig Sala s’ha emportat el Premi Literari Teodor Llorente en la modalitat de novel·la negra per l’obra “Promeses que no podrem complir”. El guardó està dotat amb 3.000 euros i la publicació del llibre a través de l’editorial Vincle. Es tracta dels primers premis que s’han creat a la Comunitat Valenciana en la modalitat de novel·la negra, un fet que agraïa l’autor en destacar que “es tracta d’un territori amb gran afició a este tipus d’escriptura i que faltaven uns premis que els reconegueren”.

  En la modalitat de Poesia la guanyadora ha estat Immaculada López Pavia, per l’obra “Solsticis”. El premi és de 2.000 euros i també es publicarà el llibre a través de l’editorial Vincle. A més de la dotació econòmica, la publicació dels llibres permetrà els autors donar a conéixer la seua obra ja que presentaran en la Fira de Llibre de València, la de la Pobla de Vallbona a més de en diferents ciutats ja confirmades.

  Els Premis Literaris Teodor Llorente han experimentat enguany una transformació tant per la quantia dels premis com per convertir a la Pobla de Vallbona en un referent de la novel·la negra valenciana. “Tot i la gran quantitat de llibres en novel·la Negra editats a València, no existia cap premi específic per a esta modalitat literària”, ha destacat la regidora de Cultura, Beatriu Palmero.

  L’acte de  lliurament ha comptat amb el suport de les màximes institucions amb la presència del President de les Corts, Enric Morera, i el Director General de Política Lingüística, Rubén Trenzano.  A més, per finalitzar l’acte s’ha pogut gaudir del concert de Pep Gimeno “Botifarra” amb “Veus des de la memòria”.

  ocultar
  La Pobla de Vallbona lliura els Premis Literaris Teodor Llorente
  Pujar