22 de gener de 2021 22/1/21

Un llibre a canvi d'un quilo d'aliments

Un llibre a canvi d'un quilo d'aliments - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Un llibre a canvi d'un quilo d'aliments - (foto 2)

  La Biblioteca municipal posa en marxa la cinquena campanya solidària «1 llibre per un quilo d'aliments no peribles». A la porta de la Casa de la Cultura s'han instal·lat unes taules amb llibres i per cada quilo d'aliments que els veïns aporten se'ls regala un exemplar que poden triar entre tota l'oferta.

  La iniciativa arriba a la cinquena edició amb molt bona acollida entre la població, sobretot entre els escolars, que fan les seues donacions d'aliments aprofitant les visites en grup a la Biblioteca. Han de ser aliments no peribles que des de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament s'entregaran a Càritas. L'horari en què es pot participar en la campanya és de 9.30 a 13 h i de 17 a 19 h i estarà en marxa fins a pròxim 18 de maig.

  La campanya del llibre solidari ha crescut en participació al llarg dels 5 anys que porta en marxa. En 2016 es replegaren 950 quilos de menjar que es destinaren a les dos ONG Cáritas que hi ha a la localitat vinculades a les dos parròquies. Per la seua part, la biblioteca va regalar prop de mil llibres del fons propi i de donacions de particulars.

  Pujar