4 d’abril de 2020 4/4/20

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona adjudica la urbanització de l’accés nord del nucli urbà

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona adjudica la urbanització de l’accés nord del nucli urbà - (foto 1)

    La Pobla de Vallbona completarà la urbanització de l’accés nord de la carretera de la Casa Blanca. L’Ajuntament ha firmat el contracte d’adjudicació de les obres que permetran fer més accessible el tram entre la rotonda de la Cooperativa i l’autovia.

    S’hi invertiran prop de 240.000 euros que permetran construir un carril bici, complementar l’accés amb una segona vorera, la instal·lació d’enllumenat, jardineria i repavimentar la calçada. A més les obres inclouen la restauració i ampliació de la rotonda que comunica amb la circumval·lació nord.

    La Carretera de la cooperativa se suma a altres intervencions urbanístiques en l’accés nord com es la creació del Parc de les Eres, una zona d’esplai amb berenadors i amb paelleros i la continuïtat del carril bici fins el nucli urbà.

    La carretera de la Casa Blanca és una via de gran afluència de trànsit i amb aquesta obra s’aconseguirà millorar la mobilitat i donar accés no motoritzat als veïns de la zona nord. El tram es completarà amb una passarel·la per a vianants i bicicletes sobre l’autovia que la Generalitat ja ha adjudicat i es preveuque inicie les obres abans que finalitze l’any.

    Pujar