elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

A judici per vendre falsos productes de marques de luxe des de La Pobla de Vallbona i Riba-roja

A judici per vendre falsos productes de marques de luxe des de La Pobla de Vallbona i Riba-roja
  • En el registre domiciliari van localitzar 1.317 peces amb logotips de marques de luxe, sense autorització per a la seua distribució

Aquest dimarts arranca en l'Audiència Provincial de València el judici contra tres persones acusades de vendre productes falsos de marques de luxe a través d'Internet des dels seus domicilis de La Pobla de Vallbona i Riba-roja de Túria.

La Fiscalia relata que, des de 2017, els processaments, dos homes i una dona, compraven a Turquia o Grècia les falsificacions que venien posteriorment a través d'una pàgina web.

Per a això, realitzaven les fotos dels productes al jardí del seu domicili i usaven apartats de correus de València o l'Eliana per a enviar i rebre girs postals de diners.

En el registre domiciliari realitzat al juliol de 2020 en els habitatges dels processaments es van localitzar 1.317 peces amb logotips de marques de luxe, sense l'autorització d'aquestes per a la seua distribució.

El Ministeri Fiscal sol·licita per a cadascun dels processaments una pena de presó de quatre anys per un delicte continuat contra la propietat industrial i un altre delicte d'integració en grup criminal.

Pujar