24 de setembre de 2020 24/9/20

Es contracten dos nous operaris

    L'Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha anunciat la contractació de dos nous operaris per escometre tasques de manteniment als centres públics d'ensenyament de la localitat (CEIP Lluís Vives, CEIP El Campés i CEIP Mas de Tous i l'Escoleta Municipal). També s'encarregaran d'efectuar aquest tipus de tasques a les zones esportives de titularitat municipal.

    Segons ha explicat el regidor de Serveis, Juan Aguilar, aquests dos treballadors que s'han contractat "desenvoluparan una labor itinerant: cada dia aniran visitant un dels quatre centres educatius, per acabar la setmana acudint a les diferents instal·lacions esportives de la localitat. D'aquesta manera, podrem millorar l'eficiència i el temps de resposta davant situacions que necessiten la seua actuació".

    Aquesta mesura forma part del pla escomés per l'Ajuntament de la Pobla de Vallbona per donar una més ràpida i eficaç resposta en l'àmbit del manteniment d'edificis educatius de titularitat pública. Cal recordar que, en el pressupost 2017, ja s'havia incrementat en un 81,82% el pressupost destinat a aquest efecte: així, de la partida de 22.000 euros anuals (que s'havia mantingut sense canvis des del canvi de govern en el municipi) s'ha passat enguany a una xifra de 40.000 euros.

    "Aquesta pujada de 18.000 euros, al costat de la incorporació d'aquests dos nous operaris, segueix una mateixa senda: la de millorar els serveis per a tots els habitants del nostre municipi. Es demostra, una vegada més, que la bona gestió econòmica ens permet invertir els recursos econòmics i de personal d'una manera més eficient", conclou el responsable de Serveis a l'Ajuntament poblà.

    Pujar