elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

4.000 persones visiten la Fira del Comerç de la Pobla.

4.000 persones visiten la Fira del Comerç de la Pobla.
    MÉS FOTOS
    4.000 persones visiten la Fira del Comerç de la Pobla. - (foto 2)

    El Parc Municipal de la Pobla de Vallbona s'ha convertit durant el cap de setmana en un aparador del comerç i les associacions del municipi. Al voltant de 50 comerços i entitats locals han aprofitat l'afluència de públic del cap de setmana per exposar els seus productes i donar a conéixer el xicotet comerç entre els veïns. Al voltant de 4.000 persones han visitat durant tres dies este Fira.

    La Fira del Comerç s'ha convertit en un esdeveniment lúdic, amb una amplia oferta que servix d'impuls per al comerç de la localitat i per a les entitats participants. S'han fet tallers per als menuts, activitats esportives i exhibicions de diferents clubs i escoles esportives com l’esgrima, el karate o el ball; i les entitats culturals de la localitat han aprofitat per presentar les seues activitats. A més com a novetat, la Fira del Comerç ha comptat enguany amb una desfilada canina solidaria organitzada a benefici de dues protectores d'animals: ASIA i Huellas Amigas.

    Tota una oferta d’oci que ha fet que en tot moment el recinte de la Fira estiguera ple, un fet que han aprofitat els expositors. Entre els estands que enguany han participat ha hagut un gran nombre d’empreses d’alimentació, servicis i també de restauració.

    La IX Fira del Comerç s’inaugurava divendres per l'Alcalde de la Pobla, Josep Vicent Garcia, que va estar acompanyat del Sotsdirector General de Comerç i Consum, Adel Francés i de nombrosos regidors i alcaldes de la comarca.

    Durant l’obertura de la Fira, l’alcalde ha destacat la importància que els ajuntaments aposten pel xicotet comerç i ha dit que «els consistoris han de millorar els serveis del poble perquè els clients troben tan fàcil comprar com a les grans superfícies». En este sentit Josep Vicent Garcia ha anunciat que “prompte es signaran nous convenis per ampliar l’oferta d’aparcament al municipi per acostar els clients a les tendes”.

    Per la seua part, el Sotsdirector General de Comerç i Consum, Adel Francés ha destacat la capacitat del xicotet comerç per generar més llocs de treball i més activitat econòmica que les grans superfícies. A més ha avançat que s'han desbloquejat les subvencions per a les associacions de comerciants i que la Generalitat les publicarà esta setmana.

    Esta és la novena edició de la Fira del Comerç, una cita ja consolidada per dinamitzar el comerç local i que les empreses que participen veuen com una oportunitat de donar-se a conéixer al poble i a la comarca i d'impulsar les vendes, sobretot després de l'estiu.

    Pujar