23 de novembre de 2020 23/11/20

Plans per a combatre l'avorriment enfront del coronavirus

Plans per a combatre l'avorriment enfront del coronavirus - (foto 1)
  • En elperiodic.com et proposem algunes coses que pots fer a la teua casa per a no avorrir-te

La situació és seriosa: els positius en Coronavirus es van multiplicant cada vegada més i encara que no cal preocupar-se en excés, has de prendre una sèrie de mesures com per exemple no eixir de casa durant aquest cap de setmana llevat que siga estrictament necessari.

Per això, si vols saber què pots fer a casa per a no avorrir-te continua llegint, ja que et proposem una sèrie d'activitats que pots fer sense necessitat d'eixir al carrer.

Veure aquelles sèries i pel·lícules que tens en la teua llista

Les plataformes de vídeo en streaming com HBO i Netflix són una bona opció per a aquest cap de setmana, perquè en elles podràs trobar una infinitat de pel·lícules i sèries que ara sense cap excusa pots veure.

A més, aquest divendres s'estrena la tercera temporada de la popular serie ‘Elite’, una de les més populars (perquè es troba entre les 10 més vistes en la plataforma) que no et pots perdre.

Fer exercici a casa

Hi ha múltiples canals en Youtube i en la resta d'internet que et poden ajudar a treballar tot el cos sense necessitat d'eixir de casa ni d'utilitzar cap material.

A més, és una bona excusa per a començar tant solo com amb la teua família a fer una rutina d'exercicis i a tindre una alimentació adequada i saludable, un pla perfecte per a quedar-te a casa!

Començar o reprendre la lectura

Segur que en la prestatgeria de casa tens acumulat una infinitat de llibres pendents que t'han recomanat o que vas comprar però que no vas començar a llegir amb l'excusa que no tens temps, perquè aquest cap de setmana és el moment perfecte.

En el cas que no trobes cap llibre que t'abellisca llegir a casa o eres dels quals mai l'ha fet, pots descarregar-te llibres i audiollibres a través d'internet en el teu ordinador o tauleta.

Una altra opció (si no eres un apassionat pels llibres) és llegir revistes o periodicos, tot això acompanyat d'una bona tassa de café, te o xocolate és sens dubte una bona opció per a passar l'estona.

Posa en pràctica aqueixa recepta que mai tens temps de fer

Sens dubte una de les coses que més costa en el dia a dia és cuinar, perquè vivim en una societat en la qual a causa del temps no podem cuinar i fins i tot menjar com ens agradaria.

No obstant això, ara és el moment de posar en pràctica les teues habilitats culinàries, fent aqueixa recepta que sempre has volgut provar o aprenent a fer rebosteria com a pastissos, bescuits, galetes.

En internet tens un munt de vídeos i receptes que t'ensenyen a preparar plats per a xuplar-se els dits.

Tirar aquelles peces de roba que ja no necessites

És sens dubte un bon moment per a desfer-te d'aquelles peces que ja no utilitzes i així fer-te amb altres noves, renovant tot el teu armari.

En internet pots trobar diverses aplicacions de compra-venda online en les quals a més pots conéixer a gent que venga allò al que no li dóna cap ús però que tu si. A més, també et permet posar a la venda allò al que no li dónes ús. Aquestes apps són una alternativa perfecta per a cuidar del medi ambient i donar una segona vida a les peces.

Saca el teu costat més creatiu

El dia a dia no sol permetre'ns desenvolupar la nostra part més creativa. Si es tenen xiquets a casa, el fer manualitats és una gran estratègia perquè s'entretinguen ara que s'han suspés les classes, però també pot ser divertit com a adults realitzar algun dels diversos tutorials que ens podem trobar en internet: veles casolanes, marcs decoratius, aquarel·les…

L'objectiu és buscar la teua inspiració a través de les diverses xarxes socials i internet i posar-te a la feina.

Jocs de taula i videoconsoles: una bona opció per a passar l'estona

Els jocs de taula tornen a estar de moda i n'hi ha de tota mena i per a totes les edats: des dels cásicos com el ‘Cluedo’ o el ‘Monopoly’ fins als més nous com ‘Bang’, ‘Jungle Speed’ o l'àmplia varietat que et pots trobar per a les videoconsoles.

L'objectiu és reunir a tota la família de la casa, preparar alguna cosa per a picar i passar una bona estona en el qual els riures estiguen assegurades.

Pujar