elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El veïnat anima els ciclistes de la Volta a Espanya al seu pas per Picassent

El veïnat anima els ciclistes de la Volta a Espanya al seu pas per Picassent
  • Tot i la calor del ple migdia, no va faltar una gran acollida i els ànims dels espectadors, a peu de carretera, per a tots els corredors

La Volta ciclista a Espanya passà ahir per Picassent, ja que en el seu recorregut es trobava inclós el tram de la Carretera de Torís per continuar direcció a les poblacions d’Alcàsser i Silla. Nombrosos veïns i veïnes, des d’almenys una hora abans, estigueren esperant en el lloc de pas per no perdre’s este moment històric per al poble com a esdeveniment esportiu. I un gran dispositiu de seguretat es va desplegar en tota la zona amb la participació de la Policía Local, Guàrdia Civil i Protecció Civil.

Els aplaudiments i els ànims als corredors no es feren esperar des del primer moment en el que passà el grup de ciclistes que encapçalava la carrera, els quals havien aconseguit traure una gran distància al pelotó. Després, fou el torn de la resta de corredors, els quals, sorpreneren els espectadors amb la seua velocitat de pas. A més, en la retransmissió en directe per RTVE, Picassent també estigué present al incloure’s un reportatge en el que es pogué disfrutar d’unes boniques imatges dels llocs més emblemàtics del poble.  

Pujar