elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Vacances esportives a Picassent

Vacances esportives a Picassent
  • La campanya 'Estiu al Poli' ha constat de diverses activitats monitorades les quals han tingut una gran participació

Fer esport és una manera de desconnectar de tot allò que ens rodeja durant les nostres vacances. Activitats com zumba, natació, aquagym, natació adaptada o per majors, musculació… són algunes de les ofertes esportives que han format part de la campanya 'Estiu al Poli' impulsada per la Regidoría d'Esport per a fomentar la pràctica de l'esport durant el mes de juliol.

Vora 500 persones han pogut gaudir d'esta oferta esportiva amb activitats dirigides, una gran participació seguent el Campus Esportiu, l'Escola de Natació o el pilates, les activitats amb major nombre d'inscripcions. A més, quasi 15.000 persones ja han passat per la piscina d'estiu des de la seua obertura, unes dades que aniran augmentant fins al mes de setembre, quant el Poliesportiu donarà per finalitzada la campanya estival amb una gran festa de despedida el día 3 de setembre amb tobogans gegants i jocs acuàtics.

Durant este mes d'agost es fará una xicoteta pausa on la piscina coberta romandrà tancada durant tot el mes per a realitzar les pertinents feines de manteniment. A més, el gimnàs redueix el seu horari durant este mes obrint de 7:00 a 14:00 únicament els dies laborables. La piscina coberta obrirà de nou les seues portes 1 de setembre i les activitats dirigides tornaràn a la normalitat a partir del 15.

Pujar