24 d’octubre de 2020 24/10/20

Els Reis d'Orient arriben a Picassent i recorren els carrers repartint màgia i il·lusió

Els Reis d'Orient arriben a Picassent i recorren els carrers repartint màgia i il·lusió - (foto 1)
  • Milers de xiquets i xiquetes han esperat l'arribada de Ses Majestats a la plaça de l'Ajuntament

  • Posteriorment, ha tingut lloc la cavalcada amb una gran participació de diversos col·lectius i associacions del municipi

La tradicional cavalcada de Reis ha creat de nou una gran expectació als carrers del municipi en una nit on la màgia ho inunda tot i la il·lusió es veu reflectida als rostres dels més menuts. Melcior, Gaspar i Baltasar han arribat sobre els seus camells a la plaça de l'Ajuntament on han procedit a l'adoració de Jesús al Betlem i han donat la mà a tots aquells xiquets i xiquetes que se'ls han acostat. Posteriorment, des del balcó del consistori, l'alcaldessa els ha donat la benvinguda i els ha fet entrega de la clau màgica, aquella que obri totes les portes de les cases de Picassent. Finalment, els tres Reis han remarcat en els seus respectius discursos la importància d'estimar-se molt, compartir i portar-se bé.

A continuació, s'ha iniciat la cavalcada pel seu itinerari habitual i en la qual els menuts han pogut disfrutar vegent els seus personatges infantils preferits, criatures fantàstiques de molts colors i dragons gegants que es movien al son de la música. Tancant la cavalcada, els tres reis d'Orient, que desfilaven acompanyats d'un gran seguici reial. Molt important destacar la gran participació dels col·lectius picassentins, que un any més ha format part d'esta cavalcada amenitzant-la i posant en valor el teixit associatiu del poble.

"Any rere any s'esforcem perquè esta nit siga inoblidable per als xiquets i xiquetes que acudeixen a vore amb il·lusió als Reis d'Orient. I la resposta tant dels col·lectius com del públic assistent sempre és espectacular i això és molt d'agrair", afirma l'alcaldessa, Conxa Garcia.

 

Pujar