18 de gener de 2021 18/1/21

Ràdio l'Om de Picassent convida a la seua audiència a dedicar cançons a aquelles persones que estimen

Ràdio l'Om de Picassent convida a la seua audiència a dedicar cançons a aquelles persones que estimen - (foto 1)

    L'emissora municipal de Picassent es suma a les iniciatives municipals que estan portant-se a terme durant estos dies d'estat d'alarma per oferir la ciutadania diferents opcions per suportar de la millor manera possible el confinament a casa. És per això que Ràdio l'Om vol ser una eina d'entreteniment i d'intercanvi entre oïdors, oïdores i emissora, amb un espai diari de dedicatòries musicals per poder enrecordar-se de les persones que estimem. La 94.7 FM pot ser d'utilitat estos dies per a enviar-li un missatge a aquella persona que trobem a faltar, que complix anys o a qui simplement volem donar-li una sorpresa. Cada dia, de 17 a 18 h, Ràdio l'Om posa a disposició de la ciutadania la seua llista de reproducció perquè l'audiència escolte la música que elegisquen.

    Ràdio l'Om continua complint amb la seua obligació com a mitjà de comunicació públic i municipal, oferint diàriament un butlletí informatiu amb tota l'actualitat local, a més de diferents notícies rellevants i interessants per a la ciutadania picassentina respecte a l'estat d'alarma i el Covid-19. L'emissora també ofereix durant estos dies una programació especial, amb la reemissió de programes ja gravats, ja que els col·laboradors i col·laboradores de la ràdio no poden enregistrar durant estos dies a les instal·lacions municipals els seus espais radiofònics.

    “Dedicar-li una cançó a algú que estimem i que no podem abraçar estos dies pot ser una bona sorpresa, un regal que anima a qualsevol” afirma Pablo Plaza, responsable de l'emissora, afegint que “A més de la vessant d'entreteniment, continuem, des de casa, compromesos amb la ciutadania picassentina perquè estiguen informats i informades en estos dies de confinament”.

    Pujar