24 de setembre de 2020 24/9/20

Presentada la nova temporada del programa municipal “Oci en Família”

Presentada la nova temporada del programa municipal “Oci en Família” - (foto 1)

    La programació d'activitats d'este projecte que ompliran l'agenda al municipi des d'ara i fins el pròxim mes de març ja està presentada. Ahir per la vesprada, a la Casa de Cultura, es va donar per inaugurada la nova temporada a càrrec de l'alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, i la tècnica municipal, Jesica Fortuny. Mitjançant la projecció d'un vídeo a la gran pantalla del saló d'actes i que mostrava molts moments de les activitats celebrades en els darrers mesos, Oci en Familia torna de nou amb activitats i objectius diversos, com ara, potenciar la vida saludable baix l'aigua a la piscina coberta del Poliesportiu, conéixer les nostres arrels, balls i instruments tradicionals amb el Grup Cultural Ball de Bastonots i gaudir amb les arts escèniques amb la visió de la igualtat entre dones i homes.

    Moments després d'esta inauguració oficial, totes les persones presents, van disfrutar d'un concert en directe amb el grup Ramonets i el seu espectacle, Rock en el cole, un concert per a totes les edats i que va fer ballar grans i menuts amb la música d'esta banda valenciana.

    Recordem que totes les activitats programades per a Oci en Familia tenen una capacitat per a 30 persones, (15 adults i 15 xiquets/es aproximadament). Les inscripcions poden fer-se a la Casa de Cultura.

    Pujar