25 de setembre de 2020 25/9/20

La Policia Local es forma per millorar la seguretat ciutadana

La Policia Local es forma per millorar la seguretat ciutadana - (foto 1)

    La Policia Local de Picassent segueix amb el seu pla de formació. Per això, recentment, ha tingut lloc el curs "Especialització en detecció de drogues en conductors", el qual compta amb l'homologació de l'Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències (IVASPE). En el mateix, a més dels membres d'este cos local, també han participat policies de localitats veïnes.

    Com a prova final del curs, s'ha realitzat, en la ronda sud del municipi, un control preventiu de documentació, alcohol i drogues. Així, d'esta manera, s'obté l'habilitació necessària per realitzar les proves legalment establertes en el control de drogues al volant.

    El regidor de l'àrea de Seguretat Ciutadana, Salvador Morató, s'ha mostrat molt satisfet amb esta jornada de formació, i ha manifestat que, "En els propers mesos, van a realitzar-se controls preventius en el nostre municipi amb l'objectiu de contribuir a reduir el nombre de conductors que condueixen sota els efectes de les drogues per millorar així la seguretat vial de la ciutadania".

    Pujar