elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Picassent es reuneix amb Diputació amb motiu del recent ascens del Club Futbol Sala

Picassent es reuneix amb Diputació amb motiu del recent ascens del Club Futbol Sala
  • En l’encontre amb el diputat d’Esports han estat presents l’alcaldessa, el regidor d’Esports, el vicepresident de l’equip i l’entrenador.

L’ascens a segona divisió B del Club Futbol Sala Picassent, després de la seua victòria el passat mes de maig en la final que tingué lloc a Elx, suposa també, com tot ascens de categoria, un increment de despesa econòmica per al club. És per això que a iniciativa de l’Ajuntament de Picassent, amb el motiu de demanar una subvenció, s’havia demanat una reunió amb el diputat d’ Esports, Andrés Campos.

L’encontre ha tingut lloc recentment a l’edifici de la plaça Manises i en ell  han estat presents l’alcaldessa, Conxa García, el regidor d’Esports, Hector Pradas, el vicepresident del Club, Cristóbal Fortuny i l’entrenador Vicent Carrasco. La reunió s’ha celebrat en un ambient de cordialitat en el que el diputat es s’ha mostrat receptiu a la petició i s’ha compromés a estudiar-la: “Ja que el Club Fútbol Sala Picassent es troba en la tercera màxima categoria a nivell nacional, se tindrà en compte per al proper pressupost per a poder-lo incloure en una subvenció”, ha afirmat Andrés Campos.

Cal recordar que el fet d’estar ara en segona divisió B, li arriba al Club després de 4 temporades en segona divisió i més de 30 anys d’història.

Pujar