elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Picassent posa punt i final a les Falles 2021

Picassent posa punt i final a les Falles 2021
  • S'ha triat per unanimitat la seua cancel·lació i l'aprovació per a celebrar-les al març del 2022 si la situació sanitària ho permet

La Junta Local Fallera de Picassent i els presidents de les vuit falles del municipi han decidit per unanimitat la cancel·lació de les Falles 2021, deixant així les dates de març per al tradicional calendari faller, sempre que la situació sanitària ho permeta.

Després de molt meditar, han arribat a l'acord de cancel·lar les falles per a enguany i preparar-se per a les Falles 2022. La Junta Local Fallera de Picassent agraeix a l'ajuntament del municipi el seu suport incondicional durant aquesta situació tan complicada que estan vivint.

També agraeixen al col·lectiu faller de Picassent per seguir al peu del canó malgrat les adversitats i per continuar lluitant per portar avant les comissions falleres amb molta il·lusió per la festa fallera després de la cancel·lació de les passades festes josefinas i les d'enguany.

Les comissions falleres de l’Ermita, El Vaig moldre, Sud, l’Om, Mercat, Nord, Parc la Canyà i Carrer Nou, Estació i Adjacents hauran d'esperar a març del 2022 per a veure els seus monuments al carrer i gaudir dels actes de les festes josefinas.

Pujar