27 de maig de 2020 27/5/20

Picassent celebra la Setmana de l'Arbre amb la participació de més de 400 escolars

Picassent celebra la Setmana de l'Arbre amb la participació de més de 400 escolars - (foto 1)

    Tots els centres educatius de primària de Picassent han participat en la Setmana de l'Arbre, iniciativa de la Regidoria d'Agricultura de l'Ajuntament de Picassent. Durant quatre jornades totes les escoles de Picassent, públiques, concertades i privades, han visitat el paratge de Ninyerola i han reforestat la zona amb plantacions de pins i carrasques acompanyades per la tècnica municipal d'Agricultura, Susana Pastor. Han comprovat així, com els boscos de la zona han anat augmentant gràcies a esta política medi ambiental que des de fa més de 10 anys porta duent l'Ajuntament de Picassent.

    L'alcaldessa de Picassent, Conxa García, ha visitat els escolars i ha vist de primera mà el treball realitzat. "És importantíssim que els xiquets i xiquetes de Picassent tinguen clar que cal cuidar el nostre entorn, i a més, este tipus d'activitats servixen perquè puguen conéixer el nostre terme i donar-li el valor afegit que té", va afirmar la primera edil.

    L'alumnat va poder disfrutar de vistes úniques a la serra, a més de passejar pels boscos i conéixer llocs emblemàtics com el Clot de les Tortugues, enguany, brollant amb aigua, la qual cosa els ha permés immortalitzar moments inoblidables

    Pujar