elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Picassent aposta pel treball de la dona

Picassent aposta pel treball de la dona

  Picassent ha portat a terme, durant dos dies i per primera vegada, esta jornada innovadora que ha sigut sinònim d'experiència, d'orientació i d'inserció laboral, d'emprenedoria i de recerca de treball.

  A través de diferents tallers, xarrades formatives, intercanvi d'experiències i taules de treball, les expertes que han format part del programa, han donat a conéixer a les dones participants les ferramentes necessàries per millorar la seua ocupabilitat.

  La inauguració ha estat a càrrec de l'alcaldessa del municipi, Conxa Garcia i la regidora de l'àrea d'Igualtat, Belén Bernat. La primera edil ha dirigit unes paraules de benvinguda a totes les presents per manifestar-los que "A poc a poc, les dones hem anat guanyant terreny dins del món laboral, hem salvat obstacles per tal de trencar falsos estereotips i hem reivindicat allà on ha fet falta la nostra vàlua. Per això, des de l'Ajuntament de Picassent sempre apostem per la visibilitat de les dones i per impulsar iniciatives com la que hui ens reuneix, per tal d'empoderar-nos en l'àmbit del treball».

  El programa ha comptat amb les següents ponents: Empar Aguado Bloise, docent i investigadora de la Universitat de València i membra de l'Institut Universitari d'Estudis de la Dona, Trini Moreno Cobos, agent d'Igualtat i fundadora de la Plataforma Mujeres con habitación propia, Encara Monleón Tarazona, especialista en orientació i inserció laboral, María Pellicer Gregori, tècnica d'Orientació Laboral del Centre Servef de Silla, Victoria Miguel Sanfelix, sòcia fundadora i directora de Beta Formació, actual presidenta de CECAP València, membre de la junta directiva d'EVAP, de la CEV i del Consell Valencià de la Formació per a l'Ocupació, Ana Mª Cuquerella Gallego, responsable sectorial de Dones en la Unió de Llauradors, Yaiza Pérez Alonso, sociòloga, sòcia fundadora de Eixam. Estudis sociològics, Isabel Sanchis Artes, consultora de Recursos Humans i Irene Milián Martínez, enginyera de persones i mentora de marca personal.

  Totes elles han mostrat, a través de les seues intervencions, com potenciar les capacitats personals, tindre una major eficàcia en la recerca de treball i comptar amb les ferramentes necessàries, fins i tot, a l'hora de posar en marxa iniciatives pròpies.

  Pujar