elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 500 persones participen en la segona edició del Picatrail

Més de 500 persones participen en la segona edició del Picatrail

  Esta prova, organitzada per la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Picassent i el club Picassent Corre, concentra persones compromeses amb l'esport, la vida saludable, la naturalesa i la convivència.

  Un indret i paratge ben conegut i transitat per la societat picassentina, l'urbanització de El Pinar, era el punt de concentració per viure el Picatrail 2018. Un ambient previ espectacular de dorsals i participants, calfant i preparant-se per recórrer les tres distàncies (i proves) de l'edició segona del Picatrail. Un total de 548 participants que van tindre l'oportunitat de córrer i caminar per un recorregut en què van poder gaudir de l'esport i vore paratges i vistes com ara les cinc pujades, la Cova de l'Àguila o la Cova Fumà i transitar pels senders del terme municipal de Llombai i Picassent.

  I dels 301 participants en la 13 K un picassentí fou el primer a creuar la línea de meta, David Rodríguez, que en menys d'1 hora (00:59:01) i igual que l'any passat va volar en estos 13 quilòmetres en què podem destacar també el veí, Mario Silla (7é classificat). En categoria femenina María Dolores Cortés Carmona (quarta classificada) fou la primera dona picassentina a arribar a meta secundada per Ivana Hervás (en quinta posició) en una prova guanyada per Maribel Ros amb un temps de 01:19:08.

  Els valents i valentes de la 23 K, un total de 129, van completar la prova amb un millor temps de 01:55:31 a càrrec de Roberto Ramos. El primer picassentí i amb una més que meritòria tercera plaça fou Miguel Silla. La guanyadora en categoría femenina fou María José Espada.

  Totes i tots en acabar la prova destacaren el recorregut, "atractiu i vistós per a la pràctica del trail", coindirien els participants, amb l'organització per part de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Picassent en què el seu regidor, Iván Mocholí, volgué destacar "l'immens treball fet pels nostres voluntaris, Protecció Civil, del club Picassent Corre i per descomptat a la Junta directiva de El Pinar per la seua predisposició i involucració", va comentar el regidor.

  Pujar