elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Escola Municipal de Teatre de Picassent prepara un curs amb sorpreses i novetats

L'Escola Municipal de Teatre de Picassent prepara un curs amb sorpreses i novetats
  MÉS FOTOS
  L'Escola Municipal de Teatre de Picassent prepara un curs amb sorpreses i novetats - (foto 2)

  L'Escola Municipal de Teatre (EMT) de Picassent està treballant en la preparació d'un curs amb moltes novetats i sorpreses, tot i manteniment el seu esperit i la seua trajectòria, que l'ha fet esdevenir tot un referent al poble i a la totalitat de la comarca de l'Horta Sud. La coordinadora de l'EMT, Jessica Fortuny, ha volgut destacar les noves opcions com ara el taller de dansa, que serà dut a terme per un actor i ballarí. A més a més, es repetix el taller de teatre musical, que tradicionalment té molt bona acollida.

  De fet, funcionaran els 13 grups regulars i les places estan pràcticament esgotades, ja que són la gran majoria els que renoven la seua inscripció any rere any. El pròxim 27 de setembre està prevista la reunió amb els inscrits per tal de presentar un nou curs sempre apassionant. Fortuny vol destacar "la importància de mantenir l'esperit i el sentiment de família que es crea amb l'alumnat, per això ens agrada esforçar-nos per tal de trobar un equilibri entre els diversos grups i temàtiques".

  Per altra banda, cal destacar el programa de teatre social amb els grups de diversitat funcional, que suposen que 20 adults i 9 xiquets i xiquetes gaudisquen del teatre i siga una ferramenta per al seu dia a dia. "Es tracta de fer-los sentir protagonistes, d'ajudar-los a expressar-se mitjançant l'art, a afavorir les relacions socials, el teatre ens aporta tantes coses", subratlla Fortuny.

  Cal recordar que el curs passat l'EMT va estrenar, només en els mesos de maig i juny, un total d'onze espectacles on al voltant d'unes 180 persones van mostrar el seu treball a l'escenari de la Casa de Cultura. Fortuny, va destacar, a tall de balanç, "conclou un any d'esforç i de molta il·lusió, sens dubte, el motor d'esta escola continua en funcionament sense descans, un motor que ompli de teatre les famílies i el poble de Picassent".

  Tot el treball i l'esforç dels diferents grups ha permés que el públic gaudisca d'espectacles que posen de manifest el talent i les ganes de millorar de l'alumnat i de l'equip de professorat de l'EMT, que ja pensa en el curs 2018-2019, que pujarà a l'escenari el mes d'octubre.

  Pujar