10 de desembre de 2019 10/12/19

L'Escola Municipal de Teatre de Picassent conclou un curs ple de propostes per a tots els públics

L'Escola Municipal de Teatre de Picassent conclou un curs ple de propostes per a tots els públics - (foto 1)
  • El públic ha omplit en un recolzament a la cultura i la diversitat funcional

L'Escola Municipal de Teatre (EMT) ha estrenat un total d'onze espectacles durant els mesos de maig i juny on al voltant d'unes 180 persones han mostrat el seu treball a l'escenari de la Casa de Cultura.

Tot el treball i l'esforç dels diferents grups ha permés que el públic gaudisca d'espectacles que posaven de manifest el talent i les ganes de millorar de l'alumnat i de l'equip de professorat de l'EMT, un referent en el món de la interpretació a tota la comarca de l'Horta Sud. El regidor de Cultura, Jaume Sobrevela, ha assenyalat la resposta a les activitats de l'EMT: "el nombrós públic que ha omplit la sala durant estos mesos ha destacat la diversitat i la qualitat dels treballs presentats i veure la sala plena sessió rere sessió és la millor crítica".

Per la seua banda, la coordinadora i professora de l'EMT, Jessica Fortuny, destaca a tall de balanç: "conclou un any d'esforç i de molta il·lusió, i ja posem en marxa una nova edició de Jocs de Calor amb places esgotades en qüestió d'hores". Sens dubte, el motor d'esta escola continua en funcionament sense descans, un motor que ompli de teatre les famílies i el poble de Picassent.

ocultar
L'Escola Municipal de Teatre de Picassent conclou un curs ple de propostes per a tots els públics
Pujar