10 de desembre de 2019 10/12/19

L'alumnat de Picassent participa massivament de l'Anem al Teatre

L'alumnat de Picassent participa massivament de l'Anem al Teatre - (foto 1)
  • Esta campanya intermunicipal, organitzada i promoguda per la Regidoria de Cultura, facilita l'accés al teatre en totes les seues expressions a la població infantil i juvenil

MÉS FOTOS
L'alumnat de Picassent participa massivament de l'Anem al Teatre - (foto 2)
L'alumnat de Picassent participa massivament de l'Anem al Teatre - (foto 3)

30 anys porta celebrant-se la campanya Anem al Teatre i Picassent sempre ha participat d'esta proposta en què l'alumnat dels centres educatius s'acosta al teatre d'una manera lúdica i pedagògica. Esta important cita cultural es fa possible cada any amb l'esforç dels ajuntaments participants (un total de 26) i la col·laboració de diverses entitats i institucions.

Una llarga trajectòria en què milers de menuts i joves s'han sumat any rere any com espectadors actius i en la qual centenars de docents han trobat una important ferramenta educativa.

Enguany, més de 1.500 espectadors d'entre 3 i 11 anys (Infantil i Primària) han disfrutat d'espectacles de clowns, malabaristes, comediants... representacions que s'han fet a la Casa de Cultura i també a punts neuràlgics de la població com l'esplanada de l'Ermita. "Les manifestacions artístiques estan al teatre i Picassent sempre ha liderat i estimat les arts escèniques", assenyala Jaume Sobrevela, regidor de Cultura, per afegir, "és un plaer sensibilitzar els escolars en l'activitat teatral contribuint a fidelitzar nous espectadors sensibles amb les expressions artístiques", conclou Sobrevela.

La realització de la 30a edició de la campanya Anem al Teatre s'està fent durant els mesos de març, abril i maig d'enguany. La programació ha inclòs 213 funcions en les 26 poblacions, amb una previsió global de 42.000 espectadors.

ocultar
L'alumnat de Picassent participa massivament de l'Anem al Teatre
Pujar