2 d’abril de 2020 2/4/20

L'alcaldessa rep a la ciclista picassentina, Ainara Albert, després de la seua participació en els Jocs Olímpics de la Joventut

L'alcaldessa rep a la ciclista picassentina, Ainara Albert, després de la seua participació en els Jocs Olímpics de la Joventut - (foto 1)
  • L'actual campiona d'Espanya cadet, en la modalitat contrarellotge, va estar seleccionada per a representar a Espanya als Jocs Olímpics de la Joventut celebrats a Bakú, Azerbaidjan.

Provinent d'una família de ciclistes on este esport és més que una religió, Ainara Albert continua el pas del seu avi, exciclista, i pareix que esta jove està destinada a escriure el seu nom dins de la història del ciclisme picassentí i quí sap si en un futur podem estar parlant d'una de les grans ciclistes espanyoles.

Actual campiona d'Espanya a la modalitat contrarellotge, fa unes setmanes, la picassentina estava representant a Espanya ni més ni menys que als Jocs Olímpics de la Joventut celebrats a Bakú, Azerbaidjan. Ainara va participar el passat 23 de juliol en una contrarellotge de 10 quilòmetres i dos dies després, en una carrera en línia de 53 quilòmetres.

Per això i després d'estos mèrits esportius, l'alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, va rebre la jove ciclista al seu despatx de l'alcaldia per compartir amb ella i la seua família este moment de goig, tota una fita per a la història del ciclisme picassentí.

Pujar