8 de juliol de 2020 8/7/20

L'Ajuntament subvenciona un projecte de robòtica a l'IES L'Om

L'Ajuntament subvenciona un projecte de robòtica a l'IES L'Om - (foto 1)

    Amb la finalitat d'augmentar la cultura tecnològica i la formació de l'alumnat, la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Picassent subvenciona l'adquisició de diferents robots per a l'àmbit educatiu (Lego Mindstorm i SPC Makeblock MBOT) així com la formació específica del professorat amb un cost total de 6.700 euros.

    El projecte, que està portant-se a terme en el curs present, està dirigit a l'alumnat de 2n d'ESO i dels grups específics de batxillerat, sempre relacionat amb la matèria de tecnologia. Estos nous materials de robòtica adquirits per l'IES l'Om vénen a sumar-se als adquirits en cursos anteriors. Un projecte amb drons i l'adquisició d'una impressora 3D, subvencionats també per la Regidoria d'Educació.

    Belen Bernat, regidora d'Educació ha assegurat que «La introducció de la robòtica en l'àmbit educatiu comporta unes oportunitats molt bones per al desenvolupament de les capacitats de l'alumnat. Estudiants que, posteriorment, eixiran al mercat de treball amb una millor formació i faran que les empreses del municipi puguen beneficiar-se d'este fet».

    Pujar