elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Picassent adquireix nou equipament per a la Policia Local

L'Ajuntament de Picassent adquireix nou equipament per a la Policia Local
  MÉS FOTOS
  L'Ajuntament de Picassent adquireix nou equipament per a la Policia Local - (foto 2)

  La Policia Local de Picassent disposa de nou equip digital com un repetidor, una emissora base així com equips portàtils DMR, tot este equipament ha tingut un cost de 17.984,29  euros.

  La Regidoria de Seguretat Ciutadana ha invertit en este equipament amb la intenció de millorar la qualitat i el funcionament de la tecnologia de Policia Local, d'esta manera amb el material adquirit s'aconseguirà una millor qualitat i seguretat en les comunicacions, l’ampliació de l'àrea de cobertura i més duració de les bateries.

  Dins del pla estratègic de renovació del material municipal, l'Ajuntament de Picassent ha adquirit per a la Policia Local un repetidor digital, una emissora per a la central policial, una emissora per a vehicle policial sense retolar i un total de 38 emissores portàtils amb els seus corresponent accessoris.

  Salvador Morató, regidor de Seguretat Ciutadana, s'ha mostrat molt satisfet amb l'adquisició que a hores d'ara disposa este cos, i considera fonamental que ''els i les agents disposen de material d'última generació per a les funcions que pertoquen tant dins del municipi, com també del terme municipal''.

  Pujar