6 de juny de 2020 6/6/20

L’Agrupació Protecció Civil ha felicitat més de 180 aniversaris durant el confinament

L’Agrupació Protecció Civil ha felicitat més de 180 aniversaris durant el confinament - (foto 1)
  • Els voluntaries de Protecció Civil de Picassent, a iniciativa de l’Ajuntament, feliciten cada vesprada els xiquets del municipi en el dia del seu aniversari amb música i aplaudiments

Quan s’inicià l’estat d’alarma, des de l’alcaldia de Picassent, conscients que els xiquets i xiquetes han sigut un dels col·lectius més afectats pel confinament, es posà en marxa la iniciativa “Este cumple va a ser especial”. Una manera diferent de festejar l’aniversari, en este temps de quarantena, mitjançant una sorpresa i així aconseguir un somriure dels menuts nascuts a partir de 2008. Una tasca que ha sigut possible durant tot este temps gràcies als voluntaris i les voluntàries de Protecció Civil de Picassent, els quals, cada vesprada, a partir de les 18:30 h recorren els carrers del poble per anar a felicitar els aniversaris amb la cançó de “Cumpleaños Feliz”, a més d’altres cançons infantils que posen per animar la vesprada al públic infantil.

“Quan se’ns va plantejar esta iniciativa la reberem amb molta il·lusió. Nosaltres des del primer dia la portem a terme molt motivats i amb molta estima. Cada vegada hem anat a més, i hi ha hagut vesprades que hem tingut una mitja de 6 o 7 aniversaris. Hem viscut moments d’alegria i altres de molta emoció, en els que s’ha escapat alguna llàgrima tant per part nostra com per part de les famílies. Vore la il·lusió reflexada en la cara dels menuts no té preu”, afirma Jesús Reynal, cap de l’Agrupació Protecció Civil.

Esta acció, solidària amb la infància de Picassent, ha tingut una gran acollida i fins a dia de hui i des de l’inici de la iniciativa el passat 25 de març, ja s’han felicitat un total de 181 aniversaris, només en abril arribaren a la xifra de 127,  i encara queda una llarga lista fins que no es decrete la finalització de l’estat d’alarma.. Nombrosos són els correus d’agraïment rebuts, així com també les fotos o vídeos que envíen els familiars recolllint el moment de la felicitació. “És una satisfacció molt gran vore com els xiquets i les xiquetes somriuen i es mostren contents i feliços al rebre la visita dels voluntaris de Protecció Civil per felicitar-los. I les famílies així ens ho transmitixen. I per això, agraim la gran tasca que està fent l’Agrupació en este sentit.”, afirma l’alcaldessa, Conxa García.

Pujar