24 de novembre de 2020 24/11/20

Íntimes, programa produït per Ràdio l'Om, rep el guardó a Millor Programa radiofònic als 20ns Premis Ràdio Associació

Íntimes, programa produït per Ràdio l'Om, rep el guardó a Millor Programa radiofònic als 20ns Premis Ràdio Associació - (foto 1)
  • L'espai feminista, presentat per les picassentines Alba Veryser i Jèssica Marzal, reben esta menció honorífica a la Gala de lliurament celebrada al Foyer del Liceu de Barcelona

MÉS FOTOS
Íntimes, programa produït per Ràdio l'Om, rep el guardó a Millor Programa radiofònic als 20ns Premis Ràdio Associació - (foto 2)

El programa de ràdio ‘Íntimes’ de Ràdio l'Om de Picassent,  rebia el passat dijous la menció a Millor Programa de Ràdio als 20ns Premis Ràdio Associació de Catalunya. Uns premis que suposen el reconeixement més important de l’espai comunicatiu en la nostra llengua. La Gala de lliurament de premis, presentada per Òscar Andreu i Òscar Dalmau, va tindre lloc al Foyer del Liceu de Barcelona, amb un públic restringit, donada l’actual situació sanitària. 

'Íntimes' està dirigit i conduït per les picassentines Alba Veryser i Jèssica Marzal i pren el feminisme com a eix vertebrador per abordar temes d’apoderament femení. Així mateix, Íntimes rescata figures de dones capdavanteres en diferents àmbits a través de la història i posa de manifest realitats actuals on la dona encara pateix la desigualtat. L'espai està, a més, compartit per la Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes.

Este projecte radiofònic ha estat reconegut per «presentar desacomplexadament i de forma directa els temes de l’actualitat des de la perspectiva de gènere». Durant la seua intervenció en l’acte de lliurament dels premis, les directores d'este projecte han confessat que «no mengem de la ràdio» però que les trau «de diversos drames existencials», alhora que han denunciat la precarització del sector radiofònic al territori valencià. També han agraït a totes les dones de la història «la seua lluita en un món eminentment masclista, patriarcal i classista».

Pujar