elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cooperatives sostenibles i empreniment a les escoles del municipi

Cooperatives sostenibles i empreniment a les escoles del municipi
  MÉS FOTOS
  Cooperatives sostenibles i empreniment a les escoles del municipi - (foto 2)

  Sabó per a llavar la roba fet amb oli, clauers fets a partir de productes reciclables, polseres de fil, bases per a carregar mòbils... estes i moltes altres són les nombroses propostes pensades i ideades per l'alumnat de Picassent que enguany està participant del projecte Escoles emprenedores.

  Esta proposta d'aprenentatge cooperatiu i emprenedor pretén donar resposta a l'actual necessitat social de contribuir al desenvolupament d'entorns d'aprenentatges saludables, creatius, innovadors, inclusius i, sobretot, sostenibles. D'esta manera, i a través d'un programa lúdic i educatiu, l'alumnat fomenta el treball cooperatiu sobre els valors propis de la cultura emprenedora. Este projecte ha sigut valorat com a fonamental per part de la regidora de Formació i Ocupació, Lola Albert, ja que segons ha manifestat «És molt important que ja en les primeres etapes educatives puguen treballar-se este tipus d'actituds emprenedores».

  El pròxim dissabte 5 de maig, a Beniparrell, tindrà lloc una trobada, on participaran les escoles emprenedores sostenibles que han format part d'este projecte durant el curs present. L'any que ve està previst que esta acció es porte a terme al CEIP Príncep d'Espanya i al Col·legi Sant Cristòfor Màrtir.

  Pujar