elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Col·legi Internacional Ausiàs March aconsegueix el Segell d'Excel·lència Europea EFQM 500+

El Col·legi Internacional Ausiàs March aconsegueix el Segell d'Excel·lència Europea EFQM 500+

    El Club Excel·lència en Gestió, una associació empresarial sense ànim de lucre, atorga el EFQM 500+ des de l'any 2000. El certificat, amb la seua convalidació europea, té una vigència de tres anys, durant els quals se segueixen realitzant exàmens periòdics. En esta ocasió, el Grup Innova Educació i el seu Col·legi Internacional Ausiàs March han aconseguit el Segell d'Excel·lència Europea EFQM 500+, atorgat pel Club Excel·lència en Gestió i Bureau Veritas. Els 500 punts obtinguts després de la verificació i el seguiment de Veritas Bureau són el màxim resultat que es pot aconseguir a Espanya, ja que el següent nivell és el segell europeu de 700 punts.

    Entre altres aspectes, de l'Ausiàs March destaquen diversos projectes formatius, com els de neurodinàmica, intel·ligència emocional, el Batxillerat internacional o robòtica i impressió 3D.

    Ahir al matí, en un acte celebrat al propi centre, la comunitat educativa va rebre l'acreditació amb la presència dels representants de les diferents entitats implicades: Mercedes Hernández, directora de socis del Club Excel·lència en Gestió, Roberto Becerra, director comercial de Bureau Veritas a la regió est, Juan de Santiago García, director general educatiu del Grup Innova, Jaime García, conseller delegat del Grup d'Educació i Seguretat (propietari del Grup Innova), el director del col·legi, Carlos Girbés, i l'alcaldessa de Picassent, Conxa Garcia, qui va voler destacar que, «amb el segell s'obté la recompensa a l'esforç i queda patent la qualitat del col·legi, que aconsegueix els objectius que es marca».

    Pujar