elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Dos agents salven un home de ser atropellat per un tràiler a Picassent

Dos agents salven un home de ser atropellat per un tràiler a Picassent
  • Els tres van saltar a la cuneta segons abans que el camió xocara contra la tanca a uns metres d'ells

Uns agents de la Guàrdia Civil han salvat a un home de ser atropellat per un camió a Picassent. Els fets van passar el passat 31 de juliol a les 05:10 hores. Agents de seguretat ciutadana, pertanyents al Lloc Principal de la Guàrdia Civil de Picassent, mentre realitzaven tasques de prevenció de seguretat ciutadana, a l'altura del punt quilomètric 346,800 de l'autovia A-7, en direcció a Tarragona-Algesires, van visualitzar a un ciutadà amb el seu turisme avariat. Els agents es van aturar a auxiliar-lo i van prendre les mesures de seguretat pertinents, situant el vehicle oficial al voral dret, en una zona visible i amb els prioritaris lluminosos encesos. A més d'utilitzar les armilles reflectants i llanternes oficials.

Mentre els dos membres de la Guàrdia Civil es trobaven auxiliant el ciutadà, es van adonar que un tràiler es dirigia directes cap a ells. Els agents, sense perdre ni un instant, van avisar el auxiliat i tots van saltar per sobre de la tanca cap a la cuneta, i hi ha un vessant d'uns 15 metres per la qual van rodar. El camió articulat va topar en primer lloc amb un lateral dret del vehicle oficial de la Guàrdia Civil i, a continuació, amb el turisme.

Els dos agents i el ciutadà, un home de 56 anys i de nacionalitat espanyola, van ser traslladats al Nou d'octubre i a l'Hospital General respectivament amb lesions lleus.

El conductor del tràiler, un home de 41 anys i de nacionalitat espanyola, va ixir il·lès de l'accident. Després dels fets, es va entrevistar amb la Guàrdia Civil i els va fer saber que s'havia despistat a la carretera.

El punt quilomètric 346,800 de l'autovia A-7 amb direcció a Tarragona-Algesires, en què va ocórrer l'accident, és un tram de tres carrils per el seu sentit de la marxa, recte, sec i net i amb bona visibilitat. Aquesta zona pertany a terme municipal de Picassent.

La Guàrdia Civil recomana la màxima precaució en circulació, sobretot a les carreteres principals i autovies. En situació d'avaria o accident, en la mesura del possible, els ocupants han d'esperar als serveis d'emergència a l'altre costat de la tanca, d'aquesta manera, es correrà el menor risc possible.

Pujar