6 d’agost de 2020 6/8/20

Víctor Sales exigeix a l'equip de Govern “transparència des del primer dia en la gestió de l'Ajuntament”

  • El portaveu de Cs arranca la legislatura amb el compromís de tendir la mà “en tot allò que beneficie al municipi”

El portaveu de Ciutadans (Cs) a Petrer, Víctor Sales, ha exigit “transparència des del primer dia en la gestió de l'Ajuntament. Estarem del costat de l'equip de Govern en tot allò que beneficie al municipi i ens tindran enfronte en tot allò que no s'emmotle a l'ordenament jurídic i al benestar dels nostres veïns o vaja en contra del nostre poble”, ha sentenciat.

Després d'aquesta declaració d'intencions, Sales ha detallat com desenvoluparan els edils de Cs la labor d'oposició en els pròxims quatre anys. “En aquesta legislatura serem dos regidors. El regidor Vicente Escolano Mateo s'encarregarà de controlar i fiscalitzar Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica, Festes, Mercats, Comerç, Consum, Educació, Normalització Lingüística, Serveis Generals, Sanitat, Participació Ciutadana, Paz i Solidaritat”, ha informat.

El portaveu del grup municipal de Cs estarà al corrent de les àrees d'Urbanisme, Informàtica, Igualtat, Inclusió Social, Turisme, Desenvolupament econòmic, Innovació, Comunicació, Hisenda, Personal, Governació, Policia, Esports, Medi Ambient, Infància i Joventut i Empresa Municipal.

Escolano Mateo ha declarat que “la nostra oposició serà constructiva sempre que l'equip de Govern compte amb nosaltres i tinguen una transparència real. Tenim bons projectes en el nostre programa electoral i, malgrat estar en l'oposició, intentarem que tiren avant”.

Sales s'ha pronunciat en el mateix sentit. “El suport obtingut en les urnes  de quasi dues mil veïns no pot quedar en un tinter. Treballarem per a demostrar que el projecte de Ciutadans Petrer pot tirar avant des de l'oposició”, s'ha compromés.

Pujar