12 d’agost de 2020 12/8/20

Víctor Sales denuncia que “un vehicule de la Policia Local de Petrer va patrullar amb la ITV caducada”

    El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Petrer, Víctor Sales, ha assegurat que "està confirmat que un vehicle de la Policia Local de Petrer va circular amb la ITV caducada", i ha acusat el regidor de Seguretat Ciutadana, el socialista Fernando Portillo, "de mentir. Ha mantingut que aqueixa acusació era falsa, però ara s'ha comprovat que és certa". Sales ha assenyalat que "si en alguna cosa que estava documentat és capaç de mantindre una mentida per a justificar la seua mala gestió, que no será capaç d'ocultar".

    Víctor Sales ha relatat que "en una reunió amb el cap de la Policia Local mantinguda ahir dilluns se'm va mostrar la documentació que porte mesos reclamant i, tal com venia denunciant des d'octubre, es va confirmar que el vehicle P-11 va patrullar diversos dies sense ITV, motiu de sanció", ha assenyalat Sales.

    El portaveu de Cs ha demanat a l'edil de Seguretat ciutadana "que es retracte de les seues acusacions, ja que em va titllar de demagog, mentider i tots els descalificatius que se li van ocórrer en la meua xarxa social Facebook al·ludint a aquest tema de la ITV. Com a mínim hauria de demanar disculpes als veïns de Petrer", li ha reclamat.

    Sales ha recordat que "continue a més esperant que el secretari municipal conteste a la meua petició de documentació sobre les mampares dels vehicles policials. En cas de consumir-se els terminis legals no quedarà més remei que recórrer al Sindic per a obtindre aquesta informació", ha advertit.

    Pujar