Castellano

La Seu Universitària de Petrer presenta l'obra de teatre Besos

    La Seu Universitària de Petrer presenta Besos una obra de Carles Alberola i Roberto García, dirigida per Toni Ferri, que serà interpretada per l'Aula de Teatre de la UA demà dijous 22 de febrer, a les 12:30 hores, al Teatre Municipal Cervantes (c/ Gabriel Payá, 14). L'obra es representarà en valencià i l'entrada és lliure, concertada amb els IES de Petrer.

    Besos és una obra fresca, dinàmica, còmica, quasi un musical, però sense arribar a ser-ho. Utilitzant les cançons o les lletres d'aquestes com a nexe d'unió de les diverses escenes, l'obra tracta amb acidesa les misèries humanes davant de l'amor –o més aviat el concepte que es té d'aquest–, el sexe, els desitjos i sobretot la por davant de les relacions de parella.

    Besos va aconseguir el Premi de Teatres de la Generalitat i Premi Max al millor text en català l'any 2000, i s'ha convertit en un dels majors èxits del teatre valencià. Una obra fresca, còmica, àcida i vigent que Toni Ferri ha escollit a més pensant en la seua idoneïtat per a iniciar els alumnes/actors en el teatre i en la interpretació, o per a aprofundir en els coneixements interpretatius d'aquells que ja tenen experiència. Segons les seues paraules pròpies, és "una obra molt divertida de treballar i ideal per a formar grup".

     

    Pujar