23 de setembre de 2020 23/9/20

Sales pregunta “per què en 4 anys el Govern ha sigut incapaç de reparar un tram de l'avinguda Felipe V de sol 25 metres”

Sales pregunta “per què en 4 anys el Govern ha sigut incapaç de reparar un tram de l'avinguda Felipe V de sol 25 metres” - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Sales pregunta “per què en 4 anys el Govern ha sigut incapaç de reparar un tram de l'avinguda Felipe V de sol 25 metres” - (foto 2)

  El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Petrer, Víctor Sales, ha preguntat "per què l'Ajuntament en quatre anys no ha sigut capaç de fer una obra de reparació d'un tram de vorera de sol 25 metres en l'avinguda Felipe V, malgrat tractar-se d'una de les zones més transitades de la ciutat". En la seua opinió, "aquest detall revela que no és una qüestió de falta de pressupost, és una qüestió de falta de voluntat i de ganes i de la seua escassa visió per a atendre les necessitats més rudimentàries".

  El portaveu de Cs ha confirmat que "les voreres continuaran més anys en un estat deplorable atés que divendres passat es va confirmar que no es faria el projecte de la rotonda en comissió d'Urbanisme. Es perd així l'oportunitat d'arreglar una de les zones amb majors índexs de mobilitat de Petrer, rodat i per als vianants", ha lamentat Sales.

  El portaveu de Cs ha criticat que "hagueren de ser els tècnics els que respongueren a les preguntes de l'oposició en la comissió d'Urbanisme ja que ni el regidor socialista titular ni la seua substituta van ser capaces de quedar-se fins al final. Sembla que tenien pressa a anar-se".

  El regidor de Ciutadans ha recordat que "ens hem trobat vehicles de la Policia Local que circulen sense la ITV en regla ni homologació en vigor; ara ens quedem sense rotonda ni reparació de voreres i a això se suma un llarg etcètera de decepcions i signes de mala gestió en aquests quatre anys de legislatura".

  Sales ha lamentat que "s'arriben a aquests extrems sense que des de l'equip de Govern reconeguen els seus errors. La seua única resposta són atacs quan el treball de l'oposició és el de fiscalitzar", ha conclòs.

  Pujar