6 d’agost de 2020 6/8/20

Sales: “És lamentable que el regidor de Personal pose en perill una modificació de plantilla tergiversant la veritat”

Sales: “És lamentable que el regidor de Personal pose en perill una modificació de plantilla tergiversant la veritat” - (foto 1)

  El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Petrer, Víctor Sales, ha mostrat la seua indignació “davant les declaracions de Ramón Poveda que tergiversen la veritat per a poder defensar la seua mala gestió”.

  Víctor Sales ha aclarit que “en el ple passat Cs va sol·licitar deixar sobre la taula el punt de la modificació de llocs de treball per diverses qüestions d'importància que ja es van explicar, no per estar en contra, sinó perquè tractaren en una reunió, igual que altres llocs”. Ha assegurat a més que des de Cs "en tot moment s'ha mantingut contacte amb un representant dels treballadors als quals sempre se li ha manifestat el nostre suport, a tota la plantilla".

  El portaveu de Ciutadans ha criticat a l'edil responsable de Personal, Ramón Poveda, “que sorprenentment demana respecte cap als treballadors, quan ple després de ple els propis treballadors d'aquest Ajuntament s'estan manifestant per la seua mala gestió com a regidor delegat de personal". Ha demanat a més a l'edil socialista “que deixe dir que votem en contra i que després sol·licitem un ple extraordinari perquè és fals”.

  Sales ha manifestat que "des de Ciutadans portem demanant un RPT en condicions des del primer minut i no aqueix succedani de RPT encoberta i potinera que l'única cosa que ha aconseguit és el cansament dels treballadors d'aquest Ajuntament, i tot gràcies al Partit Socialista”, ha conclòs

   

  Pujar