6 d’agost de 2020 6/8/20

Sales lamenta que haja de recórrer al secretari municipal

Sales lamenta que haja de recórrer al secretari municipal - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Sales lamenta que haja de recórrer al secretari municipal - (foto 2)

  El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Petrer, Víctor Sales, ha lamentat que haja de recórrer a l'empara del secretari municipal "després de tres mesos sol·licitant sense èxit la documentació de l'homologació de les mampares de seguretat dels vehicles policials, tant per escrit com en els plens, i des de l'equip de Govern es neguen a entregar-la". Segons Sales, "no estan respectant els reglaments municipals i estatals que exigeixen transparència i dotar de tota la informació necessària als partits de l'oposició perquè exercisquen la seua labor".

  Víctor Sales ha assegurat que ha hagut de sol·licitar al secretari municipal "que intervinga davant aquestes suposades irregularitats i li done una solució urgent per a evitar així haver de recórrer a un al Sindic". Ha qüestionat a més que "si és cert, segons el regidor, Fernando Potillo, i la alcadesa, Irene Navarro, que existeix la documentació que acredita l'homologació de la modificació de les mampares de seguretat, llavors, per què no me la volen donar".

  El portaveu de *Cs Petrer ha mantingut que "és lamentable que el PSOE estiga actuant d'aquesta forma, negant informació i saltant-se els reglaments. Estem davant unes irregularitats que espere que solucione el secretari municipal o em veuré obligat a traslladar el cas al Sindic de Greuges perquè investigue què està passant a l'Ajuntament de Petrer".

  Pujar