12 d’agost de 2020 12/8/20

Sales: “Després de dos anys de promeses sense complir per fi hi ha 400.000 euros per a reparar el camí als Chaparrales”

  El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Petrer, Víctor Sales, ha remarcat que "després de dos anys de promeses sense complir per fi s'han posat sobre la taula 400.000 euros per a la reparació de de el camí rural del Cid als Chaparrales per la insistència de Cs i el treball durant aquests mesos, que ha donat el seu fruit".

  Sales ha advertit que "estaré damunt d'aquest projecte perquè es faça de manera eficaç i resolent les necessitats que van exposar des del cos de bombers, als efectius dels quals, amb el seu cap Amancio Guerrero al capdavant, agraïm la seua ajuda i treball des del primer moment".

  El regidor de Cs ha criticat que "arriba tard l'arranjament, però esperem veure'l acabat molt prompte i que els terminis no es dilaten, i així li ho continuarem exigint a l'equip de Govern".

  Sales ha informat que "tant la diputada autonòmica de Cs Rosa García des de les Corts com un servidor des de l'Ajuntament hem forçat la maquinària perquè finalment aquesta obra siga una realitat". Ha afegit que "és una mostra més que des de l'oposició es pot portar cap avant els projectes amb un treball constant de dia a dia, buscant el consens".

  El portaveu de Cs ha recordat que "el principal objectiu d'aquestes obres viàries és garantir la seguretat ja que era impracticable l'accés per aquest camí en cas d'una emergència".

  Pujar