Castellano

Un poble alacantí busca majors de 80 anys que no s'hagen vacunat

Un poble alacantí busca majors de 80 anys que no s'hagen vacunat
  • S'ha fet una crida ciutadana per avisar-los i que acudixquen a rebre la primera dosi

Des d'un poble d'Alacant han fet una crida per localitzar persones majors de vuitanta anys que no hagen sigut vacunades. Es tracta de Petrer, els centres de salut lamenten que els ha sigut impossible contactar amb algunes persones amb les dades que disposen els sanitaris.

"És important que les persones majors de 80 anys que no hem telefonat es posen en contacte amb el seu centre de salut per actualitzar les seues dades i, d'aquesta manera, poder citar-per vacunar-se", ha explicat la coordinadora d'infermeria de l'Petrer I, María José Flors.

La vacunació continua avançant però els responsables dels centres de salut volen completar els contingents segons està marcat pels protocols de la Generalitat Valenciana. "És molt possible que hi haja persones amb les dades desfasats i no tinguem els seus nous telèfons i d'ací que ens haja sigut impossible contactar amb ells", ha subratllat Fernando Talens, coordinador d'infermeria de l'Petrer II qui ha instat a les persones que es troben en aquesta situació a posar-se en contacte amb el centre per actualitzar les seues dades.

És per això que han fet una crida tant a aquests usuaris com a les seues famílies. "És molt important la col·laboració de les famílies perquè tots els grans estiguen vacunats ja que es tracta d'un dels principals col·lectius de risc", ha conclòs Flors.

Els telèfons de contacte dels centres de salut són el 966957260, en el cas de Petrer I; i 966957610, telèfon de l'Petrer II.

Pujar