Castellano

Un gos penjat, tisores, alicates i una arma de salva: L'escabrós cas ocorregut a Petrer

Un gos penjat, tisores, alicates i una arma de salva: L'escabrós cas ocorregut a Petrer
  • La Policia Local ha detingut a una persona sense sostre que portava l'arma i que podria ser el propietari de l'animal

La Policia Local de Petrer deté a una persona sense sostre, de 42 anys d'edat, en la zona del barri Sant Rafael portant una pistola amb aparença d'arma de foc, que ha quedat a la disposició del Grup de Policia Judicial de la Comissaria de la Policia Nacional d'Elda-Petrer on es va traslladar al detingut i es van obrir les respectives diligències.

Els fets van ocórrer en el matí d'ahir dilluns. Els agents van acudir al lloc després de la crida d'un veí advertint d'un gos mort en la via pública, que pel que sembla tenia una corda pel coll amb el que sospitava que havia pogut ser penjat. Després d'acudir una patrulla, el gos havia sigut traslladat amb una bossa de fem a un contenidor per l'empleat d'una empresa pròxima.

En el lloc es trobava un indigent que va reconéixer haver pernoctat en aqueix lloc, i al qual durant l'escorcoll se li va trobar, a més de la citada pistola, quatre útils per a fumar substancies estupefaents, dues tisores, tres tornavisos, quatre espanyaportes, unes alicates i un telèfon mòbil d'alta gamma que, pel que sembla segons les seues pròpies manifestacions, s'havia trobat en un contenidor. Pròxim al lloc on estava es va trobar un mosquetó amb un xicotet tros de brida.

En ser preguntat per l'animal, la persona sense sostre va indicar als agents que efectivament era el propietari d'un gos de color marró, que coincideix amb el cos de l'animal recuperat del contenidor, però va argumentar que havia sigut atropellat per un vehicle la nit anterior. Testimonis presencials amb els quals es va entrevistar la Policia Local van corroborar no obstant això la tesi que havia sigut penjat en la barana d'un centre comercial de la zona.


La pistola de salva intervinguda en de la marca Ekol Saba Magnum, si bé el Grup de la Policia Judicial serà qui determine si escau realitzar un estudi/anàlisi de la mateixa per si estiguera rectificada per a foc real.

De manera paral·lela, la Policia Local va sancionar administrativament a aquesta persona per tinença de substàncies estupefaents, objectes perillosos i tinença d'aparent arma de foc.

Pujar