1 de juny de 2020 1/6/20

L'Ajuntament de Petrer repara el camí de Caprala

L'Ajuntament de Petrer repara el camí de Caprala - (foto 1)

    L'Ajuntament de Petrer ha començat les obres de reparació del camí d'accés al campament de Caprala. Una actuació que està orientada a millorar les condicions de circulació i seguretat vial.

    La setmana passada es van iniciar les obres de condicionament d'un tram de 3.2 Km. del camí d'accés al Campament de Caprala. Una actuació consistent en el desbrossament de cunetes i escarificat del camí; formigonada dels dos guals inundables de la Rambla de l'Almorxó; i tractament superficial de les zones més desbaratades del camí i amb més pendent per a evitar arrossegaments de terra i vessaments. A més, com a actuacions singulars, també es durà a terme la senyalització vertical dels guals inundables i la col·locació de senyals informatius de "via pecuària".

    Eta obra, amb una inversió municipal de 77.000 euros, permetrà millorar les condicions d'accessibilitat i seguretat vial del camí, i, en moments de pluges intenses com els viscuts els passats mesos de gener i març, afavorir el vessament superficial cap a la Rambla, evitant la formació de bassals i reguerons en la superfície.

    Pujar