5 d’agost de 2020 5/8/20

Faustino César Alonso: “Des del Govern no s'ajuda al fet que les pimes tiren avant, posant cada vegada més obstacles”

Faustino César Alonso: “Des del Govern no s'ajuda al fet que les pimes tiren avant, posant cada vegada més obstacles” - (foto 1)
  • Víctor Sales: “Hem de promocionar la nostra indústria per tot el món, però per a això l'administració ha d'anar de la mà”

“Malgrat conéixer la situació d'atur a la comarca del Vinalopó, des del Govern no s'ajuda al fet que les pimes tiren avant, al contrari, es posen cada vegada més obstacle”. Així s'ha expressat al candidat al Congrés dels Diputats, Faustino César, que ha visitat amb el portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Petrer, Víctor Sales, una de les empreses més consolidades de Petrer del sector marroquinero.

Faustino César Alonso ha explicat que “una de les nostres propostes és la rebaixa de l'impost de societats”. Ha argumentat que “si alliberem de pressió fiscal als empresaris repercutirà en benefici de l'economia i en la creació d'ocupació”. El candidat de Cs ha assegurat a més que “Ciutadans és l'únic partit que porta en el seu programa una ajuda eficaç per a les petites i mitjanes empreses, mesures per a agilitar els processos a l'hora de crear una societat o la unificació de legislacions sobre les pimes”.

Per part seua, el portaveu de Cs a l'Ajuntament de Petrer ha defensat que “hem de promocionar la nostra indústria per tot el món, però per a això l'administració ha d'anar de la mà". Víctor Sales ha agraït el suport del candidat i ha assegurat que “sé que els representants de Ciutadans en el Congrés defensaran i donaran a conéixer les necessitats de la nostra indústria i treballaran per a protegir-la, ajudar-la i llançar-la en benefici de tots”.

Pujar