6 d’agost de 2020 6/8/20

Dalmau situa el comerç de proximitat com a exemple a seguir enfront de macroprojectes comercials

Dalmau situa el comerç de proximitat com a exemple a seguir enfront de macroprojectes comercials - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Dalmau situa el comerç de proximitat com a exemple a seguir enfront de macroprojectes comercials - (foto 2)
  Dalmau situa el comerç de proximitat com a exemple a seguir enfront de macroprojectes comercials - (foto 3)
  Dalmau situa el comerç de proximitat com a exemple a seguir enfront de macroprojectes comercials - (foto 4)
  Dalmau situa el comerç de proximitat com a exemple a seguir enfront de macroprojectes comercials - (foto 5)
  Dalmau situa el comerç de proximitat com a exemple a seguir enfront de macroprojectes comercials - (foto 6)
  Dalmau situa el comerç de proximitat com a exemple a seguir enfront de macroprojectes comercials - (foto 7)

  Unides Podem-EU buscarà la creació de treball estable i de qualitat, «com el que genera el petit i mitjà comerç, que suposa més d'un 90% del teixit productiu de la Comunitat Valenciana». Així ho ha manifestat aquest matí el candidat a la Presidència de la Generalitat Valenciana de la confluència, Rubén Martínez Dalmau, durant la seua visita al mercat de la Frontera de Petrer. Aquesta visita l'ha realitzada acompanyat pel secretari general de Podemos d'Elda, Cecilio Esteve i la seua homòloga a Petrer, Luisa Díaz.

  Dalmau ha destacat la importància dels mercats tradicionals «com a exemple de com funciona el xicotet comerç i dóna vida a les ciutats. En totes les parades hi ha gent treballant en condicions laborals adequades i aquest és el model que volem dinamitzar des d'Unides Podem, enfront dels macroprojectes comercials en els quals no creiem perquè perjudiquen el comerç de proximitat».

  En aquest sentit, la confluència autonòmica beneficiarà a les empreses «que siguen competents i regularitzen la situació de les seues empleades i empleats, perquè cap sector precaritzat pot tindre un futur en el marc europeu», ha afegit Dalmau en referència a les aparadores del calçat i la seua situació laboral, «en un sector amb molta economia submergida i que ha sigut descurat històricament pels poders públics, sense convertir-se en la indústria competitiva i eficient que podria ser, perquè lamentablement hi ha moltes treballadores que no poden arribar a final de mes», conclou.

  Pujar