30 de novembre de 2020 30/11/20

Persisteix l'alerta per calor este dijous a la província de València

Persisteix l'alerta per calor este dijous a la província de València - (foto 1)
  • Les temperatures poden aconseguir els 38 graus a l'interior i els 36 en el litoral

Continua l'avís groc a la província de València per altes temperatures. Segons la predicció de l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), el termòmetres poden aconseguir els 38 graus a l'interior i els 36 graus en el litoral. Així, a Ontinyent arribarem als 38 graus, a Requena als 37 i a Gandia als 34.

Les temperatures patiran pocs canvis en general, excepte les màximes del litorals de Castelló i nord de València que experimentaran un lleuger descens. A la província de Castelló aconseguirem, segons Aemet, els 34 graus a Morella i els 33 a la Vall d'Uixó i la capital de la Plana. Pel que respecta a Alacant, a Alcoi i Oriola arribarem als 35 graus, a Elx als 34.

El cel segueix buidat al matí, encara que tendirà a intervals de núvols alts des de la vesprada i el vent bufarà variable fluix, tendint a sud moderat en el nord de Castelló i a aquest i sud-est fluix a moderat en la resta.

Divendres amb ruixats

Per a aquest divendres es desactiva l'alerta per calor a la província de València i es preveuen ruixats a la vesprada a causa de la nuvolositat d'evolució diürna a l'interior. Així, segons Aemet, a Castelló s'esperen que els ruixats vinguen ocasionalment acompanyats de tempesta a primera hora de la vesprada.

Les temperatures mínimes seguiran sense canvis i les màximes aniran en lleuger descens. El vent bufarà variable fluix, tendint a aquest a València i Castelló.

Pujar