21 de setembre de 2020 21/9/20

El PSPV-PSOE de Peníscola denuncia que en el començament de la temporada turística la platja nord no està en perfecte estat d'ús

El PSPV-PSOE de Peníscola denuncia que en el començament de la temporada turística la platja nord no està en perfecte estat d'ús - (foto 1)

    La portaveu del PSPV-PSOE en la localitat de Peníscola, Isabel Esbrí, ha denunciat que el primer cap de setmana de juny la platja nord no es trobava en perfecte estat per a ser gaudida per usuaris. Considera “inaudit” que  això puga ocórrer en una localitat eminentment turística en la qual platja té una importància vital.

    Per a Esbrí “és lamentable que les coses seguisquen sense fer-se bé”. Sobre aquest tema s'ha preguntat que “com és possible que en un municipi que destina més de 250.000 euros a l'any per a la neteja de les platges puga haver-hi en data de hui muntanyes de fem acumulat i punts d'aigua sense servei”.

    Isabel Esbrí fa una crida a l'alcalde, Andrés Martínez, perquè “una vegada superat el període electoral, es prenga de debò el govern municipal i treballe molt més les seues decisions i propostes perquè Peníscola no torne a quedar en dubte en els mitjans de comunicació, com ha succeït amb l'ocurrència de l'alcalde d'anunciar la contractació de vigilància privada en la via pública durant l'època estival”. Una iniciativa que prohibirà la Subdelegació del Govern perquè amb la llei a la mà no pot haver-hi vigilants privats en espais públics oberts.

    La portaveu socialista sol·licita major prudència a l'alcalde de cara al futur i que, aprofitant que ja no tindrà competències de govern en la Diputació, “madure més les seues propostes i demane informes als tècnics de la casa quan no estiga molt convençut de la viabilitat de les seues iniciatives”.

    Pujar