elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Policia Local de Peníscola realitza més de 1400 serveis el mes de juliol

La Policia Local de Peníscola realitza més de 1400 serveis el mes de juliol
  • Destaquen les 120 denúncies per incompliment d'ordenances i les noves normatives se seguretat sanitària, entre les quals més de 80 s'han tramitat per incompliment en l'ús obligatori de mascaretes

MÉS FOTOS
La Policia Local de Peníscola realitza més de 1400 serveis el mes de juliol - (foto 2)

La Regidoria de Governació ha fet balanç de l'actuació policial el mes de juliol, en què el cos local ha realitzat un total de 1458 serveis.

Atencions a avisos, controls i gestió del trànsit, auxilis, serveis humanitaris, assistències en accidents, controls, acompanyaments en serveis sanitaris i resolució de dubtes i consultes davant la nova situació han centrat l'actuació policial d'aquest primer mes de temporada turística.

A més, la tasca de control d’acompliment de les ordenances municipals ha sigut intensiva, perquè s'ha sumat a això el control i seguiment d’acompliment de les normatives de seguretat sanitàries imposades en aquesta nova normalitat. En aquest sentit la Policia Local ha tramitat un total de 120 denúncies, entre les quals 82 s'han tramitat per incompliment en l'ús obligatori de mascaretes.

La nova unitat de platges ha treballat de manera conjunta i coordinada amb el desplegament del dispositiu de socorrisme i seguretat, intervenint en un total de 25 accions de salvament, atenció sanitària i socors; així com en 47 actuacions al costat dels informadors turístics per garantir l’acompliment de les noves normes d'ús de les platges.

Des de la Prefectura de la policia local s'ha constatat “un alt grau de sensibilització de la població quant a l’acompliment de les noves normes, tendència que ha anat creixent a mesura que ha anat avançant el mes”.

D'aquesta manera, la tendència generalitzada és l’acompliment de la normativa, així Policia Local ha hagut d'intervindre en els casos excepcionals en els quals no es complia amb la norma.

Col·laboració amb altres cossos de seguretat

Tal com es va sol·licitar per part de l'Alcaldia en la passada Junta Local de Seguretat, la Policia Autonòmica ha estat efectuant, en els últims dies, inspeccions en locals d'oci i restauració per comprovar i controlar l’acompliment de les noves normes de seguretat respecte a la seguretat sanitària.

Pujar